05 april 2016

Succes en laat wat van je horen uit Groningen!

Als er iets is waar ik me ieder jaar op verheug, dan is dat wel de conferentie die georganiseerd wordt door het Consortium voor Innovatie.
Dit jaar extra, want ik zou weer mogen meedraaien in de organisatie om alles voor- en achter de schermen in goede banen te helpen leiden!
In de voorbereiding heb ik gelukkig al het nodige kunnen doen, zoals het opzetten van het weblog voor de conferentie en het verzamelen van de conferentiebloggers, ook dit jaar weer een respectabele lijst!
En toen moest ik op die mooie lentemiddag afgelopen vrijdag zo nodig nog even wat houtblokken wegzagen, met als gevolg dat het me opnieuw vreselijk in de rug schoot! Nee, geen 1 april grap, maar een pijnlijke blessure. Dus lig ik weer helemaal plat, me te verbijten omdat ik er niet bij kan zijn de komende dagen in Groningen. Jullie willen niet weten hoe hartgrondig ik hier van baal!

Voor alle mensen tegen wie ik de afgelopen tijd zei "tot ziens in Groningen": sorry, wat zal ik jullie missen!
En hierbij ook een oproep, niet alleen aan die conferentiebloggers, maar aan iedereen die er wél bij is:
Maak foto's en/video, doe verslag, twitter en gebruik daarbij de hashtag #cviov
Ik lig met m'n notebook op schoot en probeer op die manier dan toch wat van de sfeer, maar vooral ook van die onderwijsvernieuwingen en innovaties mee te krijgen!

9 opmerkingen:

 1. Sterke Willem

  Ik zal je missen op mijn laatste CVI..., maar er komen nog amba-dagen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vreselijk BALEN zeg!! Ik zal proberen om heel af en toe een periscoopje in de tijdlijn te gooien en ook in plaats van Bloggen een Plogpost op mijn weblog te plaatsen. Ik doe mijn best voor je...maar had liever vanavond al het glas geheven!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, dat is balen zeg. Sterkte Willem!

  Dico

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Willem, dat is niet leuk. Zet me dan toch maar op dat Bloggerslijstje zal ik mijn best doen je te informeren.
  Sterkte en gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte! Weet hoe gezellig de CVI conferentie is, balen voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Balen, kijken of je online wat kan meegenieten, sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen