05 september 2016

Bloggen op Dé Onderwijsdagen 2016

Speciaal aanbod voor Edubloggers:
Ook dit jaar mag ik weer twaalf toegangskaarten verdelen onder edubloggers die graag naar Dé Onderwijsdagen willen. Per dag verloot ik vier kaarten, zodat er zowel tijdens de Preconferentie op maandag (inclusief Trending Dinner) als tijdens de Congresdag mbo en ho en Congresdag po en vo geblogd kan worden.

Bloggen zonder verplichtingen
Bloggen tijdens Dé Onderwijsdagen is geheel vrijblijvend, dus zonder voorwaarden vooraf. De organisatie van Dé Onderwijsdagen vindt het leuk als jullie bloggen, maar er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Blogs over Dé Onderwijsdagen die op jullie blogs verschijnen zullen door de organisatie worden doorgezet naar de eigen kanalen.

Inschrijven voor de loting
Dus wil jij dit jaar als Edublogger aanwezig zijn bij Dé Onderwijsdagen? Maak dan je belangstelling kenbaar via dit formulier en geef aan op welke dag je wilt komen. Wie weet ben je een van de gelukkigen! Op maandag 3 oktober maak ik bekend welke Edubloggers gewonnen hebben. Je komt in aanmerking voor deze loting als je vanuit je eigen instelling geen toegangskaart krijgt. Dit omdat de organisatie ook Edubloggers die normaal gesproken niet bij Dé Onderwijsdagen aanwezig kunnen zijn de kans wil bieden deel te nemen.

2 opmerkingen:

 1. "Je komt in aanmerking voor deze loting als je vanuit je eigen instelling geen toegangskaart krijgt" - Hoe weet jij of iemand aan die voorwaarde voldoet? Is het niet toegestaan alsnog te komen (op kosten van de eigen instelling) als iemand ingeschreven heeft en niet ingeloot wordt?

  Ik kom, doe niet mee met de loting, maar vond het een beetje vreemde "eis" voortgekomen uit een prima wens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou me van harte aanbevolen voor een betere formulering!
   Denk echter dat de strekking wel duidelijk is?

   Voor alle duidelijkheid:
   Ik ga er niet achteraan bellen bij de baas hoor;-)

   Verwijderen