07 oktober 2019

Als edublogger naar de SURF Onderwijsdagen 2019

De SURF Onderwijsdagen 2019 voor het mbo, hbo en wo zijn op 5 en 6 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. De SURF Onderwijsdagen zijn dé inspiratiebron op het gebied van onderwijsvernieuwing met ICT. Dit jaar staat in het teken van het versnellen van onderwijsinnovatie.

Gratis toegang voor zes edubloggers
Ook dit jaar mag ik weer een aantal toegangskaarten verloten onder belangstellende edubloggers, drie voor de dinsdag en drie voor de woensdag!
Wil je kans maken om op 5 of 6 november als edublogger gratis de SURF Onderwijsdagen in 's Hertogenbosch te bezoeken? Vul dan dit formulier in!
Wie weet behoor jij tot de zes gelukkigen...
Loting vindt plaats op vrijdag 18 oktober en alle deelnemers krijgen persoonlijk bericht.

Het 16e #Edubloggersdiner
Een mooie opwarmer voor deze conferentie is natuurlijk het jaarlijkse #Edubloggersdiner, dat traditiegetrouw aan de vooravond van De Onderwijsdagen georganiseerd wordt. Dit jaar dus op maandagavond 4 november en wel in Nijmegen. Organisatie is dit jaar in handen van Hans Steeman en Wilfred Rubens. Meer informatie vind je hier, maar let op: Aanmelden kan tot 16 oktober!!!

Diner met uitreiking SURF Onderwijsawards 2019
Kies je voor de dinsdag dan maak je ook kans op deelname aan het diner 's avonds waar ook de uitreiking van de SURF Onderwijsawards 2019 zal plaatsvinden.
Jaarlijks reikt SURF prijzen uit om onderwijsvernieuwers een podium te geven om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren. Dit jaar zijn er 25 nominaties in 5 categorieën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten