Trendmatcher


Op 15 oktober 2004 ben ik begonnen met bloggen via Blogger. Het eerste bericht is nog steeds te bekijken. Het weblog was voor mij een manier om alle dingen die ik tegenkwam op internet een plekje te geven. Het luisterde naar de geweldige naam: Willem's weblog!

Na verloop van tijd kwam ik er echter achter dat er meer mensen waren die mijn berichten volgden en het interessant vonden wat ik tegenkwam. Iets om rekening mee te houden dus.

Een nieuwe naam
Eind 2005 ben ik gaan nadenken over een nieuwe naam voor mijn weblog. Ik realiseerde me dat ik telkens op zoek was naar nieuwe trends en naar manieren waarop we deze ontwikkelingen zouden kunnen gebruiken in het onderwijs.

Trendmatcher
Op een gegeven moment toetste ik bij Google Trendmatcher is en kreeg notabene 0 hits! Het woord bestond gewoon nog niet, terwijl het mij zo logisch leek! Ik wist niet hoe snel ik die naam moest registreren als domein en dat was op 8 januari 2006 een feit.

Sindsdien ga ik dus door het leven als Trendmatcher. Wanneer je nu opnieuw zoekt via Google krijg je onnoemelijk veel hits, de meeste daarvan dus gerelateerd aan mij. Even later heeft een slimmerik het domein trendmatcher.com geregistreerd in de hoop een graantje mee te pikken. Ik heb hem daar veel succes mee gewenst.
Willem Karssenberg
info@trendmatcher.nl


Ben je benieuwd naar hoe het me gelukt is om op m'n weblog een pagina te plaatsen zonder een sidebar? Kijk dan even op Bloggersentral.
Het komt erop neer dat je deze code bovenaan je pagina moet toevoegen:
<b:if cond="data:blog.pageType == &quot;static_page&quot;"><style>
.blog-pager, .footer, .post-footer, .feed-links, .sidebar { display:none !important;}
.main-inner .columns {width: 100%;padding-left:0 !important;padding-right:0 !important;}
</style></b:if>