31 januari 2006

Belgische website vol videoclips

Via Dutchcowboys kom ik vandaag op een Belgische website met meer dan 10000 videoclips.
Je kunt ze niet alleen bekijken, maar ook de code die ze beschikbaar stellen zo in je eigen site of weblog plakken waarmee je jouw favoriete clip dus ook zelf kunt laten zien! Ben wel heel benieuwd hoe dat dan met de rechten zit? Komt straks de Buma/Stemra bij mij langs omdat ik het ook heb uitgeprobeerd?

3 opmerkingen:

 1. Welke plugin heeft Firefox nodig om dit te bekijken? Ik krijg een ontbrekende Firefox-plugin melding, maar vervolgens weet Firefox niet wat hij installeren moet en komt hij met de melding "handmatige installatie".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Marc
  Vreemd. Bij mij draait het keurig in Firefox, zonder dat ik daarvoor iets heb moeten installeren! Bekijk jij nooit filmpjes in je bowser of heb je het alleen op deze site?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Firefox net een week draaien op mijn nieuwe laptop, op de PC werkt alles oké. Het valt me nu pas op eigenlijk en ik heb het ook bij andere sites. "Klik hier om de plugin te downloaden" in een wit vlak. Vervolgens gaat Firefox zoeken en meldt: "Geen overeenkomstige plugins gevonden met daarnaast een knop "Handmatige installatie". Als ik daar weer op druk, kom ik uit bij Windows Media Player installatie, maar die meldt weer dat ik al een recentere versie heb geïnstalleerd.

  Ik ga het wel even uitzoeken, het is ongetwijfeld of de Media Player of de Real Player. In Explorer doet ie het prima trouwens, dus het ligt absoluut niet aan jouw weblog, maar aan mijn Firefox-configuratie.

  BeantwoordenVerwijderen