01 februari 2006

Ik zoek een voicerecorder

Pierre Gorissen heeft vandaag een bijzondere bijdrage op zijn weblog. Hij heeft op de rit van zijn werk terug naar huis gewoon zijn voicerecorder aangezet en is gaan praten, onder andere over dat ding. Andere shownotes: sneeuw en flitspalen. Ik wilde wel weten hoe duur zo'n Olympus nu is en begon te zoeken met Google. Nu zeggen ze dat de tweede hit altijd het beste is. Dat moet haast wel, want de eerste brengt me gewoon weer terug naar Pierre. Hoe krijgt hij het voor elkaar! En inderdaad, je ziet een screendump van IE7 die ik aan het testen ben. Over de RSS functies ben ik heel enthousiast!

1 opmerking:

  1. Ha die Willem,

    Ik zal thuis ff zoeken, maar ik heb nog ergens zo'n ding. Dus ik ga voor jou op zoek.

    Groet Dick

    BeantwoordenVerwijderen