29 januari 2006

Dewplayer op je pocket pc

2 dagen meldde ik al dat er een nieuwe versie is van Dewplayer. Hij is nog mooier dan ik dacht. Toevallig kwam ik er namelijk achter dat deze het ook gewoon doet wanneer je m'n weblog bezoekt met je pocket pc. Dat had ik van andere flash spelers nog niet gezien. Ik zag dat de Franse aanbieder van deze speler ook een mooi formulier op z'n site had gezet om online de code te genereren die je nodig hebt voor je website/weblog. Ik heb even contact met hem gehad omdat er wat foutjes in zaten en hem gevraagd of ik dit ook in het Nederlands mocht aanbieden. Hij vond dat geen probleem, dus is er nu een Nederlandstalige online code generator voor het invoegen van een online Mp3 afspeler voor op je website/weblog beschikbaar. Laat me weten wat je ervan vindt en waar je hem hebt ingezet. Altijd leuk om te zien!

2 opmerkingen:

  1. Stom eigenlijk dat Flash niet standaard aanwezig is op een Pocket PC.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi, maar ik heb een web-log bij web-log.nl en het lukt me niet om deze code om te zetten. Iemand een idee?

    BeantwoordenVerwijderen