11 februari 2006

Superlijm voor RSS feeds!

Het houdt niet op: per dag rol ik in weer andere mogelijkheden en toepassingen. Nu heb ik SuprGlu ontdekt, waarmee ik heel makkelijk een verzamel pagina kan maken van mijn RSS feeds. Het grappige is dat deze pagina op zijn beurt ook weer een RSS feed genereert die ik (of anderen) weer ergens anders zou kunnen gebruiken. Kun je zo verzamelpagina's maken van een aantal weblogs waar verschillende studenten aan werken? Een bewijs te meer van de mogelijkheden van RSS!
Bij SuprGlu kun je een aantal bronnen toevoegen, verschillende templates kiezen of je eigen stylesheet definiëren en ook nog statische HTML toevoegen in de sidebar, waarbij JavaScript is toegestaan! Ik heb gekozen voor mijn delicious tags, mijn favoriete muziek bij Pandora (ook een aanrader!) uiteraard mijn weblog en mijn Flickr account. Maar het zou van alles kunnen zijn, als het maar RSS is. Ik heb nog geen podcast bronnen uitgeprobeerd.
Mijn SuprGlu pagina vind je op: trendmatcher.suprglu.com

1 opmerking:

  1. Beste Willem,

    Ik was het al langer van plan, maar na jouw berichtje via mijn website (www.marjoleinknuit.nl) heb ik nu eindelijk de rss mogelijkheid in mijn website! veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen