17 maart 2006

Spreek je boodschap in na de klik

Al een tijdje heb ik een account bij Odeo, maar ik doe er eigenlijk niet zo veel mee. Fred Zelders attendeerde me op een nieuwe feature die Odeo nu biedt: Je kunt nu boodschappen voor me inspreken. Deze komen terecht in mijn inbox bij Odeo. Het is dus niet zo dat iedereen ze kan afluisteren. Via een Iframe is de pagina te integreren in je weblog, zoals Fred dat gedaan heeft, maar Odeo stelt ook een aantal buttons beschikbaar waar je uit kunt kiezen en die je bijv. in je sidebar kunt zetten. Ik heb nog niet getest of ik ook een mailtje krijg van Odeo als er een bericht geplaatst is. Pas dan lijkt me zinvol namelijk.
Update: Ik krijg dus keurig een mailtje binnen dat er een boodschap voor me is, met een link ernaartoe om deze te beluisteren! Dat maakt het zeker interessant! De eerste leuke boodschap die ik binnenkrijg zal ik als MP3 hier op de site zetten...
Je bent dus van harte uitgenodigd om het uit te testen:
stuur me een audiobericht Klik hier om mij een audiobericht te sturen.

En natuurlijk kreeg ik een reactie van een trouwe bezoeker:

Klik hier voor de reactie van Fred Zelders

Geen opmerkingen:

Een reactie posten