28 mei 2006

Laminaat leggen

De afgelopen dagen hard gewerkt in het nieuwe huis van mijn schoonzus. Het is deze week een jaar geleden dat mijn "grote" broer overleed en de afgelopen dagen waren we als familie bij elkaar om te gedenken en te helpen. Twee dagen zonder internet, RSS feeds en E-mail. Twee dagen praten over heel andere dingen terwijl ik met m'n tweede broer laminaat vloeren leg. Hij vertelt vol trots over zijn zoon van wie hij een mooie presentatie bijgewoond heeft. Ik vertel dat ik onlangs ook nog een presentatie heb gegeven. "Ja, dat weet ik, die heb ik gezien" zegt m'n broer. Onnozel kijk ik hem aan. "Op je weblog, daar stond het toch allemaal?" ....

2 opmerkingen:

 1. Hoi Willem,

  Ik ben zelf zo'n "grote" broer. En van zo'n reactie wordt je even stil.

  Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Ben,
  Hartelijk dank voor je reactie.
  Ik heb maar even getwijfeld of ik het item wel zou plaatsen. Het heeft tenslotte niets te maken met het thema dat ik doorgaans behandel. Het was ook een manier om aan te geven waarom er de afgelopen dagen geen berichten verschenen waren.
  Vervolgens bedacht ik dat iedereen op basis van het onderwerp heel makkelijk kan "weg"klikken.
  Ben uiteindelijk toch blij dat ik het wél gedaan heb, juist nu ik een reactie krijgen terwijl het "off-topic" is. Betekent dat meer mensen met mij de relativiteit zien van alles tussen hemel en aarde...

  BeantwoordenVerwijderen