15 november 2006

Waar is Trendmatcher?

Ben het van mezelf niet gewend om 3 dagen lang niets van me te laten horen en merk aan de mensen om me heen die me aan de jas trekken zij ook niet. Dus toch maar even snel een update.
Ik ben maandag afgereisd naar Utrecht om deel te nemen aan het "edublogdinner". Een gezellig gebeuren op een prima locatie (de winkel van Sinkel) waar in een ongedwongen sfeer van alles uitgewisseld werd. "Hoe doe jij die podcast nou, welke software gebruik jij" en noem zo de ervaringen maar op die uitgewisseld werden.
Sinds gisteren zit ik op de Surf Onderwijsdagen, een tweedaags evenement met een interessant en vol programma. Ook bij de exposanten op de beursvloer heb ik al veel kennis kunnen opdoen en informatie gehaald. De keynotes zijn goed en de workshops (voor zover ik daar aan toekom) tot nu toe ook. Interesant (voor mij) was natuurlijk de workshop over: "weblogs en wiki's" na afloop waarvan ik geinterviewed werd door één van de inleiders Gerard Dümmer. Het interview is te beluisteren op het weblog dat Gerard speciaal voor deze dagen bijhoudt.
Ben je geinteresseerd in verslagen over de onderwijsdagen, kijk dan vooral ook op het weblog van Wilfred Rubens en Pierre Gorissen.
Aansluitend ga ik vanmiddag ook nog naar de Kennisnet-relatiedag en zal dus laat thuis zijn. Ik beloof zodra ik tijd heb nog een paar berichten te wijden aan dingen die ik hier gezien heb!

1 opmerking:

  1. Hoi,

    leuk om je nu een keer in het echt ontmoet te hebben :)

    Moqub

    BeantwoordenVerwijderen