20 januari 2007

Helicon Opleidingen in Second Life

Twee dagen geleden kopte ik "Onderwijs stapt in Second Life" waarbij ik zei dat bij mijn weten Helicon de eerste Nederlandse onderwijsinstelling is met een vestiging in Second Life. Tot nu toe is er geen reactie gekomen met een andere claim, dus gaan we daar voorlopig maar even van uit.
Helaas heeft Helicon blijkbaar nog geen eigen weblog of Flickr account dus gaf... Henk Burg gaf mij genereus toegang tot hun Livelink omgeving om meer dan 350 MB aan filmpjes en screenshots te kunnen downloaden, zodat ik een keuze kon maken uit wat ik zou willen gebruiken. De screenshots heb ik hier neergezet, en een van de filmpjes geplaatst bij YouTube. Daarin laat Henk zien hoe je kunt bouwen in SL, helaas zonder geluid. Ik moet de betonmolens en timmergeluiden er nu zelf bij verzinnen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten