28 april 2007

Maak de DAG

Nieuwsdienst DAG van start: 24 uur online, mobiel en op papier

Amsterdam, 26 april 2007 – Op dinsdag 8 mei a.s. gaat DAG van start, een medium-onafhankelijke nieuwsdienst die de hele dag binnen handbereik is. 24 uur online, mobiel en op papier. DAG begint als een gratis internetsite, als gratis krant en als mobiele service tegen kostprijs. DAG werkt daarnaast nog aan een eigen online tv-kanaal, tv-schermen in het openbaar vervoer en andere verschijningsvormen. DAG biedt nieuws en informatie via een medium naar keuze, of via meerdere media tegelijk. Waar, wanneer en hoe de gebruiker dat wil. 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Maak de DAG
Bij DAG kan iedereen straks zijn eigen dag indelen. De gebruiker bepaalt namelijk zelf wanneer en via welk medium deze nieuws en informatie ontvangt. Desgewenst alleen het nieuws en de informatie die de gebruiker relevant vindt. Voorkeursinstellingen kunnen eenmalig, voor langere tijd, of helemaal niet worden vastgelegd. Dat bepaalt iedereen zelf. DAG biedt daarnaast de mogelijkheid om direct te reageren op het nieuws en zelfs om het nieuws mee te maken. Gebruikers hebben de mogelijkheid bij te dragen met meningen, tips, foto’s, video’s, nieuws, columns en blogs.

Makers van DAG
DAG is een volledig zelfstandig bedrijf met één centrale nieuwsredactie en een crossmediale uitgeverij voor online, print, mobiel en tv.
DAG biedt onder meer foto’s, video, nieuws, meningen, achtergronden, recepten, filmtips, tv-gids, uitgaansagenda’s, recensies en discussie.

Tot zover het persbericht dat ik binnen kreeg. Ben wel benieuwd of dit straks mijn dag anders maakt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten