12 mei 2007

Conferentie ICT en Onderwijsvernieuwing

HPIM2909Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij de eerste vergadering van de programmacommissie die de komende "Conferentie ICT en Onderwijsvernieuwing" gaat voorbereiden, georganiseerd door het Consortium voor Innovatie.

Las ik eerder deze week dat Pierre Gorissen deel uitmaakt van de commissie die de Surf Onderwijsdagen (13/14 nov.) voorbereidt, donderdag in Den Bosch kwam ik Wilfred Rubens tegen. Voor mij een teken dat de EduBloggers serieus worden genomen!

De komende Conferentie ICT en Onderwijsvernieuwing zal gehouden worden in Maastricht, en niet zoals de afgelopen 3 keer in Veldhoven. Gastcollege is deze keer Leeuwenborgh Opleidingen en zij zien dit als een uitgelezen kans om Maastricht goed op de kaart te zetten.
De conferentie zal gehouden worden in het MECC, dat voldoende faciliteiten biedt om 1500 tot 2000 deelnemers te ontvangen. Het thema van de conferentie kan ik nog niet verklappen, maar het belooft veel goeds!
Nog voor de zomervakantie gaat de Call for Proposals rond, dus mensen die wat te vertellen hebben in het (V)MBO veld kunnen alvast gaan nadenken.
Voor presentatoren én bezoekers geldt: Zet 26 en 27 maart 2008 alvast in je agenda!
Voor een terugblik is het weblog van de vorige conferentie nog steeds actief.

1 opmerking: