31 mei 2007

Nu ook al het AOC nieuws gebundeld

Twee weken geleden meldde ik de start van ROCnieuws.nl.
Ik vertelde daarbij dat ik contact had met de makers en hen had geadviseerd ook het nieuws van de AOC's mee te nemen.
Vandaag kreeg ik een mailtje dat ze daar inmiddels mee klaar zijn en vanaf nu dus ook al het nieuws van de AOC's verzamelen en doorgeven!
Op mijn advies hebben ze ook nog geprobeerd om het domein mbonieuws.nl te nemen (dat toen nog vrij was) maar dat bleek een paar dagen later stomtoevallig net ingenomen te zijn door een andere partij die ook hbo nieuws brengt. Dus wordt het "groene" nieuws nu gewoon op de ROCnieuws pagina meegenomen. What's in a name zullen we maar zeggen. Eenmaal geabonneerd op de juiste feeds zul je de pagina zelf toch niet heel vaak meer bezoeken?
De makers wil ik opnieuw complimenteren met hun werk en mooie dienstverlening!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten