10 juni 2007

Het kan nog goedkoper!

Ik heb een reputatie hoog te houden als het gaat om de aanschaf van gadgets die even later een stuk goedkoper verkrijgbaar zijn. Ook deze keer maak ik dat weer helemaal waar.
Gisteren ontving ik de digitale Blokker folder waarin een 5-in-1 apparaat wordt aangeboden voor maar € 79,95.
De apparaten zijn vergelijkbaar maar wel verschillend. Zo slaat deze de filmpjes op in Mpeg4 formaat en wordt de voeding geleverd door 2 AA batterijtjes. (Vraag me af hoe lang die het volhouden met de ook aanwezige videolamp?)
Die van de Aldi werkt met het ASF formaat en beschikt over een heuse herlaadbare accu. Deze zegt maar liefst 10 Megapixels te kunnen verwerken maar dat kan haast niet anders dan geïnterpoleerd zijn lijkt me.
Moet ik dit apparaatje nu ook nog kopen? Ik denk het niet, maar ben wel benieuwd naar ervaringen van anderen. Kopen dus jullie, en vertel me wat je ervan vindt!

2 opmerkingen:

  1. Aiptek...? Aan zo'n obscuur merk zou ik me niet wagen. En wat zijn precies de 5 functionaliteiten? Het is toch gewoon een fotocamera met videofunctie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmmmmh, een videocamera op twee AA-batterijtjes...? Laten Al Gore en Diederik Samsom het niet horen ;-)
    Ik houd het voor het snelle simpele werk voorlopig bij mijn Aldi cameraatje. De oplaadbare accu heeft na wat uurtjes testen nog steeds niet aan het stopcontact-infuus gelegen na de eerste keer opladen!
    Ben net als jij benieuwd naar ervaringen met deze Blokker aanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen