11 juni 2007

In de Pers

Vandaag kreeg ik een aardig mailtje van een collega-blogger:

"Hoi Willem (of moet ik nu 'meneer' gaan zeggen?),
Je bent beroemd! Had je het zelf al gezien? Je wordt genoemd in dagblad De Pers. Met dit blogje heb je nu dus een bereik gehaald van ongeveer 250.000. Niet weinig voor een vrijetijds-blogger. Gefeliciteerd!"


Nu heb ik de Pers zelf nog nooit in handen gehad, maar dit was reden genoeg om de online versie even te lezen.
Het artikel "Hippe prietpraat over internet" is een vervolg op een eerder geplaatst verhaal over blogstress, waar ik inderdaad ook een reactie op gegplaatst heb.
Leuk dat ze erop terugkomen en een aantal bloggers aan het woord laten, met uiteraard uiteenlopende meningen. Zo zijn er dus ook bloggers die het allemaal maar flauwekul vinden en vinden dat je niet moet zeuren als blogger, maar gewoon door moet gaan zoals met "de elfstedentocht van 1963".
Ik blijf bij m'n bewering dat ik weliswaar geen verplichtingen heb, maar wel verwachtingen voel bij m'n lezers en daar voldoe ik zoveel mogelijk én met veel plezier aan!
Soms wat meer, soms wat minder....
Wel jammer dat de Pers geen link naar m'n weblog heeft opgenomen. Die heb ik er zelf dus maar in de comments bij gezet:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten