09 augustus 2007

Tentmatcher

Wat is het toch heerlijk om je na een jaar van trendwatching en -matching 3 weken lang gewoon te kunnen bezighouden met de vraag wat voor mensen waarom voor welke tent kiezen, en een Alpencamping is de ideale plek om dat te observeren!
Naast de onvermijdelijke de Waard tent heb ik de meest exotische modellen zien opbouwen en afbreken, soms niet meer dan een halve meter hoog en overeind gehouden door één fiberboogje. Maar de daktenten op 3 modderige Landrovers waren ook indrukwekkend (alhoewel het gammele laddertje dat de zaak ondersteunt me niks lijkt als je er midden in de nacht na wat veel bier uit moet). Het juiste wax hoedje met bijbehorende afritsbroek maakte het beeld van stoere globetrotters helemaal compleet...

Maar het is weer gebeurd met klimmen, kletteren, parapenten, gletschersteigen en mountainbiken...

Alle foto's zijn nog niet geplaatst en de filmpjes nog lang niet allemaal bewerkt. Deze week moest ik eerst een nieuwe desktop computer installeren en configureren en dat neemt toch snel weer 2 dagen in beslag! Met dat systeem hoop ik straks beter toegerust te zijn voor bijv. Operator11 shows.

Groot was de ook de verrassing dat ik, mede dankzij een aantal stemmen, opnieuw als grootste stijger terecht ben gekomen op plaats 63 in de Marcom Top 100 en dat terwijl ik de afgelopen maand juist vrijwel niets geplaatst heb. Leuk te zien dat Gerard Bierens daar als grootste stijger is binnengekomen en mooi dat Edwin Mijnsbergen op plaats 42 staat. Edwin verdient wat mij betreft meer want hij is de hele "zomer" doorgegaan met posten en ik heb de afgelopen dagen via zijn weblog veel bijgelezen en ingehaald.

Ook al had ik internet op de camping en zat ik met zoonlief regelmatig met notebook op schoot onder de luifel (in de caravan was de ontvangst beduidend minder), we hebben de systemen vooral recreatief gebruikt, dus om een beetje te gamen en om te zien hoe slecht het weer in Nederland was. Wel kon ik iedere dag m'n mail wegwerken en dat scheelt heel veel tijd na thuiskomst!

De komende week start ik m'n blogzaamheden weer op, waarbij ik ook kan putten uit informatie die trouwe lezers me de afgelopen periode hebben toegestuurd. Iedereen bedankt daarvoor!

3 opmerkingen:

 1. Welkom thuis Willem, leuk dat je feed weer tot leven komt. Zoals je ziet zit je blog lekker stevig in de Marcom 100, twee maanden terug had je daar nog wat twijfels over, maar je hoort er gewoon tussen. En je hebt gelijk wat Edwin betreft, die buffelt behoorlijk door, ik vind zijn weblog erg leuk en interessant om te volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Willem,

  Leuk dat je er weer bent, en bedankt voor de aardige woorden (en Marc ook natuurlijk). Ik ben blij als ik er mensen blij mee maak.

  Het zal er dit jaar niet van komen maar er komt bij mij ook wel weer een periode dat ik eens even 'unplug'. Lijkt me heerlijk om weer eens een beetje te zoemen in die natuur ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Willem,

  moet zeggen dat ik bij mijn aanmelding niet echt de verwachting had dat ik ook daadwerkelijk in Marcom Top 100 terecht zou komen, dus net als jij was ik positief verrast.

  Net als jij direct doorstijgen naar nr. 63 zal er wel niet inzitten, zeker niet nu de Technorati-rating gaat meetellen. Maar ach, ben allang content dat gerardbierens.nl nu ook eens in dit lijstje heeft gestaan.

  Wel een actieve vakantie heb je trouwens gehad, in een prachtig landschap ook. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen