26 februari 2008

Wil je even met me praten?

Dan kan dat nu dankzij de nieuwe Google Talk chatback badge die Google beschikbaar heeft gesteld. Je kunt de boodschap in de badge aanpassen en kiezen of je je status (wel/niet beschikbaar) wilt weergeven.
Ik kan natuurlijk niet garanderen dat ik altijd voor een (goed) gesprek beschikbaar ben en vaak zul je zien dat mijn status op afwezig staat (terwijl ik dan stiekum wél online ben), maar dat lijkt me logisch.
Wel grappig dat je nu in principe zo makkelijk contact kan opnemen. Skype kende deze functie al veel langer, maar nu dus ook beschikbaar voor iedereen die Gtalk gebruikt. Overigens hoef jij aan jouw kant geen Gtalk te hebben, maar ik zal je dan als "gast" zien. Welke docent durft dit op z'n website te plaatsen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten