26 februari 2008

Wil je even met me praten?

Dan kan dat nu dankzij de nieuwe Google Talk chatback badge die Google beschikbaar heeft gesteld. Je kunt de boodschap in de badge aanpassen en kiezen of je je status (wel/niet beschikbaar) wilt weergeven.
Ik kan natuurlijk niet garanderen dat ik altijd voor een (goed) gesprek beschikbaar ben en vaak zul je zien dat mijn status op afwezig staat (terwijl ik dan stiekum wél online ben), maar dat lijkt me logisch.
Wel grappig dat je nu in principe zo makkelijk contact kan opnemen. Skype kende deze functie al veel langer, maar nu dus ook beschikbaar voor iedereen die Gtalk gebruikt. Overigens hoef jij aan jouw kant geen Gtalk te hebben, maar ik zal je dan als "gast" zien. Welke docent durft dit op z'n website te plaatsen?

3 opmerkingen:

 1. Willem ik weet niet hoe ik bij je e-mail moet komen, dus doe ik ales maar even via deze link. Ik heb een nieuwe blog gemaakt, met de 1e was ik zo aan he klungelen, dat ik de moed heb opgegeven. Hieronder mijn nieuwe link. Hoe krijg ik dat ding nu goed in de site van de conferentie?

  http://fwalma.blogspot.com/

  En hoe zet ik een filmpje in een blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo logisch is dit niet hoor Willem. Ik heb een tijd geleden nog van jongeren het verwijt gekregen dat ik op MSN altijd op afwezig stond terwijl ik er wel was.
  Dan moest ik mezelf maar gewoon afmelden of op bezet zetten. Je was er of je was er niet ;)
  Hier kunnen de meningen dus wel over verschillen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En, even afgezien van het feit of je hem aan of uit zet, hoe bevalt het jou en hoe bevalt het de mensen die met jouw willen chatten? Gaat het goed? Kan je de chatback met veel browsers gebruiken?
  Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen