06 maart 2008

Even snel een diepte interview

Een tijdje geleden schreef ik hier over Blogtalkradio en de dienst die zij bieden om snel via je mobieltje een MP3'tje te genereren. Nadeel daarvan was dat de RSSfeed die ze daarvan geven je mobiele nummer zichtbaar maakt en dat wil niet iedereen natuurlijk.
Dat probleem is nu verholpen!
Als je naar hun site gaat kun je je mobiele nummer koppelen aan een url die je zelf verzint. Zo is mijn feed nu dus: http://cinch.blogtalkradio.com/trendmatcher Nog steeds geldt dat je je verder niet hoeft aan te melden of een account moet aanmaken. Simpeler kan podcasten volgens mij niet worden!
Zo kon ik vandaag heel makkelijk en snel een interview houden met Karin Winters, simpelweg door haar mijn telefoon voor te houden en haar een indringende vraag te stellen:

1 opmerking:

  1. Zeker een diepte intervieuw, wat een intelligent antwoord ook mijnerzijds en wat een vrienden maak ik zo :-)

    BeantwoordenVerwijderen