08 mei 2008

Daar gaat mijn hoofd!

Annet op Tokbox"Ik ben bezig een presentatie uit te werken voor een masterclass streaming video die ik volgende week voor het management ga geven. Als basis heb ik daarvoor een presentatie van Willem Karssenberg gebruikt (met zijn toestemming natuurlijk), maar aangezien in alle screenshots Willems hoofd te zien is, wilde ik daar toch iets anders van maken (sorry Willem!)"

Zo beschrijft Annet Smith haar ervaringen met een vers aangeschafte webcam.
Ze heeft onder meer gewerkt met YouTube, Kyte.tv, Ustream.tv, Pocketcaster.com, Hellodeo, Gabmail en Tokbox. Vooral de laatste 3 gaven snel resultaat, namelijk een berichtje opgenomen met de webcam en de link weer verzonden naar een ander. Zo kan je heel eenvoudig een persoonlijke boodschap voor iemand achterlaten.
"Ik zou me ook kunnen voorstellen dat een cursist dit gebruikt om bijvoorbeeld aan zijn docent zijn laatste spreekvaardigheidsoefening te sturen. Ik ben erg onder de indruk van de toegankelijkheid van de bezochte sites. Ik heb nu maar een kleine selectie bekeken, maar dat geeft al meer dan genoeg stof tot discussie tijdens de masterclass denk ik."
Zo besluit Annet haar verhaal. Hopelijk ook voor anderen een reden om eens wat (meer) met een webcam te gaan doen. Vergeet niet dat ultraportables er straks standaard mee zijn uitgerust. Dus lees het hele bericht bij Annet en laat je enthousiasmeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten