23 augustus 2008

Flickr biedt nieuwe slideshow

Een mooi bericht op het Flickr weblog:
"We’ve launched a new and improved fullscreen slideshow on Flickr, designed and rebuilt from the ground up to help you sit back and watch the world go by."
Oftewel, Flickr biedt sinds begin deze week een nieuwe slideshow aan die heel mooi te embedden is op een website:Het mooie hieraan is dat nu ook filmpjes getoond worden in de slideshow. Kijk in dit voorbeeld maar naar het tweede plaatje. Alleen de "volledig scherm" knop doet het bij mij nog niet...

4 opmerkingen:

 1. volledig scherm doet het bij mij wel hoor :)

  Moqub

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Willem
  Dank voor de tip, ik gebruik nog wel eens slideshows in m'n weblog en de full-screen mode was tot nu toe niet aanwezig. Bij mij werkt die overigens ook wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Willem, bedankt voor de tip. Prachtig! En de fullscreen werkt bij mij ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen