09 december 2008

Speel mee in het YouTube Symfonie Orkest

Toen ik jong was heb ik jarenlang pianoles gehad. Niet omdat ik dat zo leuk vond, maar omdat mijn ouders daarop stonden. Het is nooit wat geworden en achteraf heb ik daar natuurlijk spijt van. Als ik nu iemand het maakt niet uit wat voor instrument zie bespelen kan ik alleen maar jaloers zijn!

Daarom spreekt het Symfonie project van Youtube me heel erg aan:
Deelnemen aan het allereerste online-samenwerkende symfonie orkest? Youtube nodigt professionele en amateur-musici van alle leeftijden uit om deel te nemen aan het YouTube Symfonie Orkest.
Upload hiervoor je video-optreden van "de symfonie voor YouTube", gecomponeerd door Tan Dun. Oefen de muziek samen met Tan Dun en upload je bijdrage voor de gemeenschappelijke video.
En wil je naar Carnegie Hall? Upload dan ook je talentvideo-uitvoering van een aanbevolen stuk. Finalisten zullen door een jurypanel en YouTube-gebruikers worden gekozen om deel te nemen aan het debuut van het YTSO in Carnegie Hall, New York, op 15 april 2009 (incl. reis en verblijf).
Sluit je aan bij deze mondiale symfonie! De deadline voor alle video-inzendingen is 28 januari 2009.
In samenwerking met:
* Het Koninklijk Concertgebouworkest
* Het Rotterdams Philharmonisch Orkest
* AVRO Klassiek & Radio 4
Alle informatie over dit mooie project vind je bij het Youtube Symfonie Orkest kanaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten