19 oktober 2009

Snow Leopard voor het onderwijs

In mijn vorige bericht meldde ik geen prijzen te kunnen noemen van Apple software voor het onderwijs, gewoon omdat ik niet wist dat die er waren.
Sorry mensen, ik weet ook niet alles!

Maar gelukkig kwam er al snel een reactie dus daarom, voor de volledigheid, er maar gauw een apart bericht van gemaakt:

Apple levert Mac OS X 10.6 Snow Leopard voor € 29,00 wanneer je voldoet aan de volgende voorwaarden:
Je bent 18 jaar of ouder en student aan een universiteit, HBO of andere onderwijsinstelling, leerkracht - of anderzins werkzaam in het onderwijs.

Volg daarvoor de volgende stappen:
ga naar www.apple.nl en kies boven in de balk "Store". Scroll dan helemaal naar beneden op de pagina naar de link "Store voor onderwijs". Geef aan dat je ouder dan 18 bent en in het onderwijs werkzaam en je mag de winkel in. (bron, bedankt Pierre!)

Mocht je nu onwetend en enthousiast gelijk deze stappen volgen en die software kopen dan moet ik je voor de volledigheid wel melden dat deze software alleen draait op Apple computers! Het eerder genoemde Windows en Linux draait op allerlei computersystemen...

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig, ik dacht al dat je een of ander NDA getekend had. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je dus beter een Apple kopen. Daar draait Snow Leopard, Windows 7 en Linux simultaan op :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig. Als je snow leopard gewoon in de winkel koopt kost ie ook 29 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En de enige programma's die nog crashen op een Apple zijn die van microsoft... Maar daar was je toch al aan gewend...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Trendmatcher. Misschien moet je je af en toe meer rekenschap geven van het gezegde 'schoenmaker ....' de rest weet je wel. Schrijf over zaken waar je wat van weet, want dit is gewoon een niet-verhaal over voorwaarden die geen voorwaarden zijn want zonder die voorwaarden .... Nou ja je snapt het al. Iemand die schrijft 'voor zichzelf geen meerwaarde in een macbook te zien' moet zich verre houden van dit soort berichtgeving. Neen ik zal me niet wagen aan de argumentatie waarom een Apple zoveel meerwaarde heeft maar hoop dat je iets minder van de afdeling 'ik heb iets gehoord dus zeg ik er iets over' en iets meer van de afdeling van zeer interessante bijdragen wordt over onderwerpen waar je echt iets van weet. Een willekeurige keuze uit een reeks van mogelijke onderwerpen: skype bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen