17 november 2009

Het testen is begonnen!

Vandaag geen uitgebreid bericht, want ik besteed m'n tijd aan het verkennen van WikiWijs!
Vandaag kwam de uitnodiging binnen met inloggegevens, want het testen gebeurt natuurlijk wel in een gecontroleerde besloten omgeving. M'n eerste indrukken zijn goed! Ik zie RSS feeds en er wordt gelinkt naar het WikiWijs twitter account. Wil je iets arrangeren, plaatsen of beoordelen, dan heb je een Entree account nodig. Er is al een uitgebreide FAQ aanwezig. Wat ik mis is een tab voor VMBO?Het onderdeel Ontwikkelen biedt je de mogelijkheid om zelf, stap voor stap, digitaal leermateriaal te ontwikkelen en te publiceren. Omdat Wikiwijs nog volop in ontwikkeling is, is dit onderdeel nog niet geïntegreerd in Wikiwijs. Er is nu gekozen voor een externe applicatie: Connexions.

Wikiwijs is nog niet ingericht voor het HBO en WO. De verwachting is om uiterlijk 1 september 2010 alle onderdelen van wikiwijs geschikt te maken voor deze onderwijssectoren.

Goed, nu dus testen!
Als je mee wilt testen, kun je je nog steeds aanmelden.

Wil je bij de lancering van Wikiwijs zijn?
Op 14 december wordt Wikwijs gelanceerd in Breda. En jij kunt erbij zijn! Maar wees snel. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan hier. Daar vind je ook het programma van die dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten