13 november 2009

Ik heb een ēno mini gewonnen!

Vandaag opende ik de nieuwsbrief van Digital Learning en las deze vluchtig door totdat ik opeens mijn naam zag staan:
Ik heb een ēno mini gewonnen!

Dat mag je gerust een keerpunt in m'n leven noemen want ik win echt nooit wat, iets waar ik me al lang bij neergelegd heb. Vorige week op de i&i conferentie ging Annemarie van Essen nog naar huis met een mooie Flip Mino HD en deze week scoorde ze zowaar weer met de hoofdprijs van Dé Onderwijsdagen: Ze won een prachtige E-bookreader!

Maar nu heb ik dus ook eens prijs. Daarvoor moest ik wel een formulier invullen en een paar "moeilijke" vragen beantwoorden over de werking van het ēno whiteboard (waarover later meer). Of zou Interwrite Learning mij hebben laten winnen in de hoop dat ik erover schrijf? So be it!
En dat terwijl ik vanmorgen zittend op een bepaalde plek zat na te denken over een ander bericht dat ik alsnog ga schrijven met als titel: een rol wc papier...

Maar wat is die ēno mini nu eigenlijk?

"De kracht van een interactief whiteboard in zakformaat. Dankzij de ēno mini brengt u boeiende lessen tot leven, waar u ook staat in het klaslokaal. ēno mini is het mobiele maatje van het ēno interactieve whiteboard. Het heeft dezelfde functies, voordelen en milieucertificaten, maar biedt nog meer flexibiliteit!

Dankzij de revolutionaire stylys pen werkt u als leerkracht moeiteloos samen met uw leerlingen tijdens de les. U kunt eenvoudig met twee of drie pennen tegelijkertijd op het bord schrijven!"(bron)

Nu sta ik al lang niet meer als leerkracht voor de klas, maar hoop de ēno mini te kunnen gebruiken voor mijn presentaties en ik zal mijn collega's er natuurlijk kennis mee laten maken!

Dus HH. leveranciers, u bent gewaarschuwd: vanaf nu ga ik weer meedoen met alle prijsvragen die er zijn! Wat Annemarie kan moet mij toch ook lukken:-)

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, Willem! Alweer zo'n geluksvogel erbij. Ik hoop dat ik binnenkort een demonstratie mag bijwonen, want het is me nog niet helemaal duidelijk hoe je dit in kan zetten. Heb je er een digitaal bord bij nodig of is een beamer met pc/laptop genoeg? En gaat het via wifi of bluetooth? Genoeg vragen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een kinderhand is gauw gevuld! Nee, serieus, van harte! En wat je opmerking over Interwrite betreft: daar kon wel eens gelijk in hebben. Ken je toevallig MM ook? Dan weet je genoeg ;-)
  Weet je al waar je hem voor gaat gebruiken?

  Groet, Henk Heurter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou kan ik geen grappen maken over het feit dat'ie binnenkort goedkoper beschikbaar is, gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa!!! Dat vind ik nog eens een leuk bericht. Dat wordt gewoon de nieuwe wet van Willem. Als je wat wint, doe je het gewoon reuzegoed!
  Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Willem: het is gewoon keiverdiend. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gefeliciteerd Willem. Ben erg benieuwd hoe hij jou bevalt?

  BeantwoordenVerwijderen