01 november 2009

Mini projector voor de kinderen

In de nieuwste Blokker folder wordt nu een Eyeclops mini projector voor kinderen aangeboden. Het ding kost nog geen € 90,00 en past in de palm van je hand! Projecteren kan tot een breedte van 1,5 meter, maar dan moet je wel in een donkere ruimte zitten. De kwaliteit is dus wat je kan verwachten van zo'n ding, maar de 'cool' factor vind ik wel heel hoog! Je kunt hem namelijk ook aansluiten op je iPod of netbook en zo onderweg dingen laten zien. Hij doet het namelijk ook op batterijen.

Nogmaals, hij is bedoeld voor kinderen maar ik vraag me af of ik de verleiding kan weerstaan als ik deze week langs de Blokker loop...

Bij Engadget staat een foto op (meer dan) ware grootte. Heel leuk vind ik één van de comments bij dat bericht:
"Half a dozen of these in a small room and you have your own Pink Floyd experience."
I4U.com geeft het apparaatje een 8,5 vooral ook vanwege de coolfactor.
Maar stel je hebt een donker hoekje in je klaslokaal, of ergens op de gang, zou dit op school dan ook niet heel leuk kunnen zijn voor dat geld?

De wet van Willem
In het buitenland betaal je in dollars wat hij hier in euro's moet kosten. Het beste is dus om te wachten tot Blokker met de partij blijft zitten en hij hier nog een stuk voordeliger wordt. Echter, je weet dat hij goedkoper wordt zodra ik er een gekocht heb! Dus als jullie me allemaal één euro overmaken zodat ik hem morgen kopen kan ligt hij volgende week afgeprijsd in de winkel. Deal?

2 opmerkingen:

  1. Toeval bestaat niet maar ik heb nog een muur vrij op mijn werkkamer waarbij ik afgelopen week nog zat te bedenken hoe aardig het zou zijn om die (witte) muur als projectiescherm te kunnen gebruiken. De (minimale) afstand tot die muur is nog wel iets want ik ga kramp krijgen als ik hem telkens zelf moet vasthouden ;)

    Desalniettemin, voor die prijs zeker een boeiend speeltje, alleen denk ik dat ik even wacht tot jij hem gekocht heb en die een uur later voor minder dan de helft in de uitverkoopbakken ligt. In dat geval maak ik je een euro achteraf over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De wet van Willem is ook vaak op mij van toepassing. Lijkt me ook een handig apparaatje als je presentaties moet geven. Eeepc + deze leuke gadget neemt weinig plaats in beslag.

    BeantwoordenVerwijderen