15 november 2009

Stemkastjes in de les

In een vorig bericht had ik het al over stemmen in de les. Een van de manieren waarop dat kan is met stemkastjes. Zowel op de i&i conferentie als op Dé Onderwijsdagen stond Interwrite Learning met een prachtige beursaanbieding.

Het is een aktie van Transcontinenta, importeur van Interwrite Learning™ en eInstruction™ oplossingen in Nederland. Zij zien het als hun missie om leerkrachten te voorzien van de juiste leermiddelen, zodat zij elke dag onderwijskundige vooruitgang kunnen boeken. Deze middelen moeten voor iedere school of instelling even makkelijk beschikbaar zijn. Om dit te kunnen realiseren subsidieert eInstruction™ met hun Europese campagne de combinatie van een CPS™ IR Classpack 32 en de Interwrite™ Mobi 501 in een unieke promotiebundel. Voor deze set betaal je tot 31 december 2009 "maar" € 630,00 inclusief BTW!

De stemkastjes en infrarood ontvanger worden geleverd in een handige tas. Het stemkastje is net zo eenvoudig te gebruiken als de afstandsbediening van een TV. De Interwrite™ Mobi 501 voor docenten is voorzien van een 'KWIK'-LCD kleurenscherm. KWIK staat voor: 'Know What I Know'. In combinatie met de CPS™ IR Classpack 32, ziet de docent op het LCD scherm de antwoorden en meningen van de individuele leerlingen in detail. Uiteraard is deze feedback in real-time. Met het KWIK-LCD scherm heeft de docent direct inzicht in het verloop van de les, het kennisniveau en de vorderingen van de leerlingen.
Meer informatie vind je op de speciale aktiepagina.

Op de i&i conferentie heb ik een kort filmpje gemaakt waarin de aanbieding getoond wordt:Hieronder nog een korte presentatie van de bundel:Disclaimer:
Ik heb geen aandelen Transcontinenta en word niet betaald voor dit bericht. Heb zelfs (nog) geen gratis setje ontvangen! Vraag me ook af hoeveel Transcontinenta hieraan verdient trouwens. Wil met m'n berichten over trends en ontwikkelingen echter ook graag concrete handreikingen bieden en dit lijkt me een uitgelezen kans om voordelig te starten met stemmen in de les!
Is er iemand die dit leest en er al mee werkt, dan hoor ik in de reacties graag onafhankelijke gebruikerservaringen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten