21 september 2010

TRENDS Matter!

Normaal organiseert het NNoal rond deze tijd van het jaar een speciale HapSnap-bijeenkomst. Dit jaar kiezen ze voor een enigszins gewijzigde opzet.
Op 12 oktober willen wij u laten proeven van de toekomst en waar kan dat beter dan in School voor de Toekomst? De bijeenkomst staat in het teken van onder andere technologische ontwikkelingen in de toekomst en de impact daarvan op leren en onderwijs.

Het wordt een interactieve bijeenkomst en je kunt je al voorbereiden door:
iets nuttigs mee te brengen voor leren/onderwijs (of foto daarvan) dat anno 2025 niet meer bestaat of overbodig is” (mag weer mee terug naar huis!)

TRENDS matter!
Leren komt vaak van gisteren, maar ís voor de toekomst, voor later! En hoe ziet dat later er dan uit? Zijn er trends? Welke variabelen spelen een rol? En welke rol is er nog voor onderwijs?
De onzekerheden nemen toe en de afbreukrisico's bij verkeerde keuzes eveneens! Het gaat om onze leerlingen en alles daaromheen! Hoe kom je tot korte termijn geluk?

Nicole Rijkens en Nik Baerten van Pantopicon uit Antwerpen helpen u gestructureerd, volgens DESTEP-methodiek, aan de toekomst van het leren te proeven.
Meer informatie en aanmelden via de School voor de Toekomst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten