31 oktober 2010

Uitstel van executie

Bloglines nog tot 15 november 2010
Bloglines, de RSS reader die ik al ruim zeven jaar gebruik, gaf onlangs aan dat ze per 1 oktober zouden stoppen met hun service. Na de nodige feedback van gebruikers werd besloten sluiting een maand uit te stellen naar 1 november. Eergisteren stond er weer een aankondiging op blog.ask.com:
Bloglines Update
With November 1 right around the corner, we’ve received some feedback from users asking for a little extra time to finish transferring their data from Bloglines to other services. We’re trying to accommodate our loyal users and make this transition as seamless as possible, so we’re going to extend the deadline by two weeks. Bloglines will remain up and running until November 15.
Bloglines op de vierde plaats
De grote overstap naar een andere RSS reader kan ik dus weer 2 weken uitstellen!
Helaas zal ik en veel anderen er uiteindelijk toch aan moeten geloven.
Als ik kijk naar de statistieken van mijn RSS feed bij Feedburner zie ik dat Bloglines bij mijn lezers toch nog altijd op de vierde plaats staat. Jullie zijn dus gewaarschuwd: binnenkort moet je overstappen. De meest voor de hand liggende keuze is wellicht Google Reader, maar ik kan nog steeds niet wennen aan die interface in vergelijking tot wat ik gewend was bij Bloglines...

2 opmerkingen:

  1. Misschien ke je ook feedly(.com)? of is dat niet overzichtelijk genoeg? Hierin worden je rss-feeds als een soort webtijdschrift getoond

    BeantwoordenVerwijderen