27 oktober 2010

Wat er nu toe doet

Now, more than ever, we need to shake things up.
Via een artikel vandaag in mijn eigen "The Willem Karssenberg Daily" kwam ik bij een bericht op Ereaders.nl met de mooie titel: Wat er nu toe doet. Het blijkt te gaan om een (gratis) Ebook, uitgebracht door Seth Godin, dat nu ook vertaald is in het Nederlands en in ruil voor een tweet is te downloaden vanaf Ereaders.nl.
Meer dan zeventig schrijvers, denkers en vakmensen spuien hun inspirerende meningen, ideeën en gedachtes aan de hand van een trefwoord. De succesvolle ondernemer en veelgevraagd spreker Seth Godin verzamelde ze in het boek 'What matters now'. De Nederlandse vertaling is nu gratis te downloaden via eReaders.nl!

"Nu hebben we meer dan ooit een nieuwe manier van denken nodig, een nuttige manier om te focussen en de energie om dingen om te keren." Seth Godin wil je met dit gratis ebook op weg helpen. Van bestseller-auteur Elizabeth Gilbert tot Wired-redacteur Kevin Kelly, en van uitgever Tim O'Reilly tot Arianna Huffington, oprichtster van The Huffington Post, in Wat er toe doet willen verschillende mensen uit de boek- en mediawereld hun ideeën aan je kwijt. Ieder van hen deelt een gedachte met je waar je over na kunt denken in aanloop naar het jaar 2011.

'What matters now' werd vertaald door Lucy Wobma. Vormgeving en ePub conversie: Wiebe de Jager.
Vreemd genoeg zijn de bijdragen in de Nederlandse vertaling in omgekeerde volgorde geplaatst, maar dat maakt voor het lezen niet uit.
Wil je liever de originele uitgave in het Engels en als PDF, dan kan dat via deze link. De Nederlandse vertaling is in Epub formaat.
Meer informatie over deze publicatie vind je op het weblog van Seth Godin: What Matters Now: get the free ebook. Daar ook veel links naar de auteurs en naar nog een ander Ebook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten