01 juli 2011

Onderwijs maak je samen

 Werkvormen
Elke leerkracht, docent en trainer zoekt altijd naar nieuwe manieren om zijn lessen of bijeenkomsten in te richten. Het gebruik van verschillende didactische werkvormen draagt bij aan het leerplezier en het leerrendement.

Maar, waar ontdek je weer eens een nieuwe werkvorm en wat is nu een geschikte vorm voor het doel van je les? De werkvormen-applicatie van Onderwijs Maak Je Samen biedt de oplossing. Een eenvoudig keuzemenu helpt je bij het vinden van de geschikte werkvorm voor je doelstelling.

Deze applicatie bevat ruim 40 verschillende didactische werkvormen en daarnaast ook nog eens 10 werkvormen die ingezet kunnen worden voor kennismaking.

Wil je je laten verrassen? Schud je iPhone en wordt verrast met een willekeurige suggestie. Heb je aanvullingen, vragen of opmerkingen? Mail dan naar info@onderwijsmaakjesamen.nl

Deze  app is gemaakt door Onderwijs Maak Je Samen en gratis te downloaden vanuit de Appstore.

Een andere uitgave van Onderwijs Maak Je Samen is het ideeënboek Denk creatief, over creatieve vaardigheden in de onderwijspraktijk. Ook dit PDF document is gratis te downloaden, maar dan moet je wel betalen met een tweet. Het staat vol met zeer bruikbare ideeën!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten