17 februari 2012

Presentatie voor ROC Mondriaan

 2020 InZicht!
Gisteren mocht ik drie presentaties verzorgen op het 2020 InZicht! symposium, bedoeld voor alle medewerkers van ROC Mondriaan. Na een spectaculaire opening (waarover ik later nog meer hoop te mogen zeggen) was ik aan de beurt. Alles stond keurig klaar in het mooie auditorium dat mij was toebedeeld, maar toen ik aangaf graag mijn eigen notebook te willen gebruiken had ik binnen 5 minuten een prima wifi verbinding. Hulde voor de service van de dienst ICT die de zaakjes goed voor elkaar had!

Ook al gebruikte ik dezelfde Powerpoint, de presentaties liepen alledrie heel verschillend, vooral dankzij inbreng van de deelnemers. Helaas niet via de backchannel omdat de meesten slechts de beschikking hadden over een "Mondriaan mobieltje" (=eentje waar je alleen mee bellen kunt) maar dat maakte verder niet uit. Toen er omgeroepen werd dat de sessie voorbij was kreeg ik te horen: "Niks van aantrekken, ga nog maar even door". Een betere waardering kun je niet krijgen!

Hieronder de slides die ik als basis gebruikt heb voor mijn presentatie. Het mooie is dat je op basis hiervan allerlei verhalen kunt vertellen!

1 opmerking:

  1. Gelukkig dat je bij de presentatie een goede ICT ondersteuning hebt. Soms zit het succes van een presentatie in een klein hoekje. Eva Joos.

    BeantwoordenVerwijderen