29 oktober 2012

Van goed naar excellent onderwijs

Op diverse weblogs zie ik inmiddels delen uit het Regeerakkoord verschijnen. Gewoon een hoop tekst waarbij ik niet weet wat de woorden van de blogger zijn en wat uit het akkoord komt, zonder link of bronvermelding. Leuke vulling natuurlijk voor je weblog, maar volgens mij trek je daarmee geen lezers, tenzij je er zelf iets aan toevoegt. Hier zul je daarom niet de hele tekst vinden, maar ik volsta met een simpele link naar het PDF document dat gepubliceerd is op deze pagina.

Wat heb ik er aan toe te voegen? Sorry, maar zo snel kan ik geen conclusies trekken. Wel heb ik inmiddels geconstateerd dat ICT in totaal drie keer genoemd wordt. Het woord delict vijf keer...
Een document doorzoeken op een aantal zoekwoorden geeft soms verrassende resultaten!

3 opmerkingen:

  1. Dit soort documenten lenen zich volgens mij erg goed om in Wordle(.net) geladen te worden. Blijkt "onderwijs" toch net iets minder vaak genoemd te worden dan "zorg". "Mogelijk" is ook veel gebruikt. Net als "maatregel(en)". Ook hier verder nog geen zinnige conclusies.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Bernard,
    Eerlijk gezegd heb ik nooit geprobeerd om een zo groot document in Wordle te laden. Wist niet dat dat kon. Als je een mooi plaatje hebt wil ik het wel bij dit verhaal plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen