29 oktober 2012

Windows 8 voor maar € 14,99

Heb je na 2 juni 2012 een Windows pc gekocht met daarop Windows 7 of ga je dat doen voor 31 januari 2013? In dat geval kun je gebruikmaken van een speciaal upgrade aanbod. De aanbieding geldt alleen voor individuele klanten. In aanmerking komende pc's zijn nieuwe pc's die zijn gekocht tijdens de promotieperiode, die beschikken over een geldig Windows 7 OEM Certificate of Authenticity en die een geldige productcode voor Windows 7 hebben. De aanvraag moet je doen vanaf de pc of het notebook dat je wilt upgraden. Je downloadt een upgrade assistant die bepaalt welke versie voor jouw systeem geschikt is. Daarna krijg je via e-mail een promotiecode toegestuurd die je kunt invullen bij de uiteindelijke bestelling en die daarmee zorgt voor de korting. Gedetailleerde informatie vind je hier. Er is ook een uitgebreide FAQ waar alle spelregels zijn na te lezen.

Wel eerlijk zijn natuurlijk!
Bij het verstrekken van de juiste gegevens gaat Microsoft er wel van uit dat alles eerlijk wordt ingevuld. Er is namelijk geen enkele controle of de verstrekte gegevens over de aangeschafte pc ook kloppen. Dus stel dat je je "vergist" in de datum van aankoop, dan maakt dat voor de verdere gang van zaken niet uit. Realiseer je wel dat je gegevens bekend worden bij Microsoft. Je moet tenslotte op de een of andere manier online betalen!
Ik werd hierop geattendeerd door Caschys blog en kan uit (doorgaans) betrouwbare bron melden dat een en ander (ten tijde van schrijven) inderdaad zo werkt. Het zou me echter niet verbazen wanneer Microsoft dit alsnog gaat aanpassen. Ik zou de mensen die zich niet precies herinneren wanneer ze een pc hebben aangeschaft niet graag de kost geven...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten