29 oktober 2012

Windows 8 voor medewerkers in het onderwijs

Afgelopen vrijdag kwam Windows 8 beschikbaar. Beschik je al over Windows, dan kun je tijdelijk voor € 29,99 upgraden naar Windows 8 Pro! Bekijk hier de details van deze aanbieding. Ben je echter werkzaam in het onderwijs, dan kan dat nog veel voordeliger!

Via SURFspot.nl is Microsoft Windows 8 Professional Upgrade beschikbaar voor € 19,50 (als DVD) voor leerlingen en medewerkers van basisscholen en medewerkers van onderwijsinstellingen voor gebruik thuis. Helaas is er nog geen licentie voor de studenten. Daarover wordt nog onderhandeld. Deze speciale pagina voor studenten houdt je van de laatste ontwikkelingen op de hoogte. SURFspot.nl is dé ICT-webwinkel waar studenten, medewerkers van universiteiten en hogescholen, medewerkers van basisscholen en (ouders van) basisschoolleerlingen legale software en andere ICT-producten met onderwijskorting kunnen aanschaffen.

Ben je werkzaam in het MBO, dan kun je gebruikmaken van Slim.nl, dé webwinkel voor het middelbaar (beroeps)onderwijs! De downloadversie van Windows 8 kan vanaf nu gekocht worden voor maar € 12,50. Deze versie van Windows 8 is alléén beschikbaar voor medewerkers.
In de loop van volgende week komt de DVD van Windows 8 voor studenten en medewerkers in het VO en MBO beschikbaar bij Slim.nl. Voor meer informatie word je verwezen naar deze speciale Windows 8-pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten