17 november 2012

De 22e i&i conferentie

Nog even een reminder voor de i&i conferentie. Donderdag 22 november opent de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen haar deuren om je te verwelkomen voor alweer de 22e editie van dit jaarlijkse evenement.

Niet alleen de locatie is anders dan vorige jaren, ook de opzet is veranderd. De conferentie is dit jaar beperkt tot één dag.

Het thema voor deze conferentie is:
Kiezen & delen
Je kunt voor deze 22e aflevering zoals gewoonlijk rekenen op een programma vol boeiende workshops en keynotes. Als extraatje organiseert de i&i dit jaar ook een 'diner pensant'. Tijdens dit diner kun je alle indrukken van de dag rustig laten bezinken onder het genot van spijs en drank. Tussen de gangen door word je getrakteerd op presentaties van interessante sprekers.

Alle activiteiten, die de combinatie van ict en onderwijs als gemeenschappelijke deler hebben, zijn in interactieve vormen gegoten: aanschuifsessies, luistermomenten, masterclasses, workshops, een TabLab en zelfs een FabLab.

Keynote speakers zijn Marijke Kral (Lector 'Leren met ict' aan de HAN) en Daniël Lechner (MediaWijsheid Pro).
Workshops worden verzorgd door onder andere:
Herman Rigter, Tineke Bröcheler, Sanne Lusink, Ludo Hekman, Michel van Ast, Serge de Beer, Eelco Dijkstra, René Franquinet, Marije Oude Hergelink, Hub Kusters, Mieke Abels, Dico Krommenhoed, Carla van den Brandt en Henk Heurter.
Het diner pensant wordt omlijst door twee jonge sprekers: Edzo Botjes en Robert van Hoesel.

Registreren als bezoeker kan op de conferentiesite. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten