20 februari 2013

Draadloos toetsenbordje voor de Nexus 7

Ik blijf me erover verbazen! Nog geen twee weken geleden besteld bij DealExtreme en vandaag al geleverd: Een Ultrathin Aluminum Alloy Wireless Bluetooth V3.0 61-Key Keyboard voor de Google Nexus 7.
En dat voor nog geen € 17,50 en zonder verzendkosten!
Het is een schattig klein gevalletje dat mooi om de Nexus heen past en het ook nog redelijk doet. Iemand die goed kan typen zal het verschrikkelijk vinden maar ik vind het met mijn tweevingertypevaardigheid niet tegenvallen. Het pairen met Bluetooth gaat goed en het geheel voelt stevig genoeg aan. Prettig is dat ik nu cursortoetsen tot m'n beschikking heb. Verder zit er een terug en home knop op en je kunt het volume regelen.

Voor de momenten dat ik liever lekker wil swypen heb ik nu Swiftkey aangeschaft (tijdelijk voor € 1,99) en die app biedt een mooi toetsenbord met veel mogelijkheden. Grappig is hoe tijdens het swypen al de meeste woorden voorspeld worden. Nog even en die app doet ook het denkwerk voor me en genereert automatisch blogberichten!
Voor hen die gewend zijn om de Nexus in de binnenzak te stoppen. Het geheel wordt er natuurlijk wel wat zwaarder van! De Nexus weegt 331 gram en het toetsenbordje doet daar noge eens 214 gram bij.

1 opmerking:

  1. bedankt voor het blogbericht. informatief. misschien ook nog een foto plaatsen met case dicht?

    BeantwoordenVerwijderen