16 maart 2013

Nationale Social Media Awards voor het Onderwijs

Op het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media worden de 'Nationale Social Media Awards voor het Onderwijs' uitgereikt. De awards zijn bedoeld voor baanbrekende projecten van onderwijsorganisaties waarbij sociale media centraal staan. Dit kan zijn bij onderwijs of onderzoek, de interne organisatie of marketing en communicatie. Ook mogen projecten die gericht zijn op de persoonlijke ontwikkeling van het (onderwijzend) personeel ingediend worden. Voorop staat dat het gebruik van sociale media de belangrijkste component van de inzending is.

Er zijn drie categorieën:
  • Primair Onderwijs
  • Voortgezet en Middelbaar Beroepsonderwijs
  • Hoger Onderwijs
Voor elke categorie wordt de award uitgereikt tijdens de corresponderende congresdag.

De inschrijving is geopend
Als je een aansprekend project hebt voor de inzet van sociale media in het onderwijs, onderzoek of in marketing en communicatie voor je onderwijsinstelling, schroom dan niet om het project in te zenden en mee te dingen naar de awards! Je kunt een project aanmelden door middel van het invullen van dit formulier. Vergeet niet het reglement door te lezen. De deadline voor het aanmelden van projecten is 1 april 2013.

Jury
De jury bestaat dit jaar uit Pieter Gerrit Kroeger, hoofdredacteur van ScienceGuide, Louis Hilgers van Onderwijs ICT Nieuws, Remco Pijpers van Mijn Kind Online, Marco Derksen van Marketingfacts en ondergetekende van... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten