06 september 2013

Locatie 10e Edubloggersdiner bekend

Traditiegetrouw organiseren we aan de vooravond van Dé ONDERWIJSDAGEN hèt Nederlands-Vlaamse Edubloggersdiner. Bloggers en niet-bloggers ontmoeten elkaar dan (nu dus voor de tiende keer!) in Utrecht tijdens een heerlijk diner. Zie ook mijn eerdere aankondiging.

Na eerst als mystery guests te zijn wezen voorproeven hebben we deze week een prachtige locatie gevonden voor dit jubileum-diner. Op maandagavond 11 november gaan we een authentiek "all you can eat" rijsttafel buffet genieten bij restaurant Djakarta in Utrecht, waar we dan het hele restaurant voor onszelf hebben!

Tot nu toe hebben zich al zevenendertig mensen opgegeven, maar er is wel plek voor 100 gasten. Wil je erbij zijn, ga dan naar deze pagina en geef je snel op. Vind je dat te lastig, dan mag je je naam ook aan mij doorgeven. Lees op de wiki wel even de afspraken en voorwaarden. Je hoeft zelf echt geen weblog bij te houden om deel te nemen. Als je het leuk vindt om edubloggers en -twitteraars te ontmoeten ben je van harte welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten