15 oktober 2013

Office 365 gratis voor het onderwijs

Persbericht:
Vanaf 1 december 2013 kan iedere onderwijsinstelling die Office 365 ProPlus of Office Professional Plus heeft uitgerold voor al hun medewerkers en docenten, Office 365 ProPlus gratis aanbieden aan studenten. Dat betekent dat alle studenten en scholieren vanaf 1 december via de eigen onderwijsinstelling gratis kunnen beschikken over Office 365 zowel op school als thuis. Met dit nieuwe Student Advantage aanbod krijgen scholieren en studenten beschikking over dezelfde productiviteitsprogramma’s en diensten die over de hele wereld door de Fortune 500 bedrijven worden gebruikt.

Studenten van vandaag zijn de medewerkers van morgen. Microsoft vindt het belangrijk dat juist onze toekomstige generatie is voorbereid met de technologie die ze later ook in het werkende leven nodig zullen hebben. Uit recent onderzoek van IDC*) in opdracht van Microsoft blijkt dat de kennis van Office 365 door de huidige en toekomstige werkgevers wordt genoemd als de # 3 benodigde vaardigheid voor toekomstige werknemers.

Lees meer over het Student Advantage aanbod op het Office blog.
Meer informatie is ook te lezen in het persbericht.
*) Het volledige onderzoek vind je op www.microsoft.com/education

Einde persbericht

Ja, wat je hierboven leest kreeg ik vandaag toegestuurd en ik vind het toch wel vermeldenswaard. Voor alle zekerheid heb ik wel iets onderstreept, namelijk dat het aanbod geldt voor iedere onderwijsinstelling die Office 365 ProPlus of Office Professional Plus heeft uitgerold voor al hun medewerkers en docenten. Ik heb geen idee in hoeverre dit het addertje onder het gras is, en zo niet, dan zal er snel genoeg iemand van Microsoft hier reageren. Ook ben ik benieuwd op welke manier licenties uitgereikt gaan worden aan leerlingen en studenten en welke inspanning dit gaat vereisen van de scholen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten