01 november 2013

O meneer, het is eigenlijk tijd

Gisteren gaf ik op uitnodiging van de BVMBO (en vanuit Kennisnet) een workshop in Maastricht. We waren te gast bij ROC Leeuwenborgh en studenten van Leeuwenborgh hielpen op allerlei manieren om de conferentie in goede banen te leiden. Ze begeleidden ons door het grote, mooie, maar ook een beetje doolhof-achtige gebouw, ze verzorgden de uitstekende maaltijd en ze zaten bij iedere sessie om de tijd te bewaken.

Ik zag dat het meisje bij mijn workshop helemaal meeging in m'n verhaal. Zo erg zelfs dat ze opeens schrok en haar vinger opstak: "Meneer, ik had vijf minuten geleden moeten zeggen dat het bijna tijd was!" Kijk, dat geeft mij nu voldoening!

De aanwezigen heb ik een link beloofd naar de presentatie die ik gebruikt heb voor m'n verhaal. Daar staan alle tools met links in die ik behandeld heb én die waar we niet aan toe zijn gekomen. De presentatie is ook online via SkyDrive te bekijken. Het grappige is dat deze workshop door het gebruik van de bingokaart nooit hetzelfde verloopt maar altijd anders uitpakt, afhankelijk van de vragen en reacties van deelnemers. Deze keer weer een actieve groep die zorgde voor veel interactie waardoor de tijd vloog, ook voor degene die dat bewaken moest:-)

Ben je nieuwsgierig naar de conferenties van de BVMBO? Je hebt nog een kans, want op 21 november wordt er nog een georganiseerd in Rotterdam bij het Albeda College.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten