19 mei 2014

Sta jij straks in het boekje 2.0?

Na het succes van het eerste boekje vol met praktijkvoorbeelden van social media gebruik in het onderwijs zijn Ashwin Brouwer en ik nu weer actief op zoek naar nieuwe ervaringen!

We hebben namelijk besloten om nog vòòr de zomervakantie een tweede oplage uit te brengen met de al bestaande voorbeelden, aangevuld met een aantal nieuwe. Na het uitkomen van het eerste boekje zijn er regelmatig inzendingen binnen blijven komen, maar we hebben plek voor nog meer!

Stuur jouw praktijkvoorbeeld dus op vòòr 1 juni via dit formulier en wie weet sta ook jij straks in het boekje versie 2.0, dat nog voor de zomervakantie in digitale vorm verschijnt!

Daarnaast hopen we het boekje ook weer in gedrukte vorm te kunnen aanbieden, maar daarvoor zijn we nog op zoek naar een partij die ze graag voor ons wil drukken, zodat wij ze weg mogen geven!

Wat we graag ontvangen zijn echte voorbeelden uit de praktijk, die andere docenten op ideeën kunnen brengen en inspireren. Leuk als je er ook wat reacties van leerlingen in verwerkt. Het eerste boekje is al meer dan 2000 keer gedownload en de duizend exemplaren die we hadden zijn vrijwel allemaal weg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten