10 september 2014

Google Teacher Academy komt naar Nederland!

De Google Teacher Academy komt naar Nederland! Dit bijzondere evenement is gepland op 4 en 5 november 2014 in Amsterdam. En je kunt erbij zijn, maar daar moet je dan wel het nodige voor doen!

Lees dit formulier door en je weet wat er van je verwacht wordt. Nadat je jezelf hebt geregistreerd en bent toegelaten tot de GTA, werk je in de weken in aanloop naar het tweedaagse evenement en in de periode daarna in een team onder begeleiding van een mentor. De teams verkennen, ontwerpen en bedenken oplossingen voor complexe vraagstukken in het onderwijs. GTA staat in het teken van persoonlijke en professionele ontwikkeling, samenwerking en duurzame resultaten in jouw onderwijs.

Google Certified Teacher
Als je het hele traject doorloopt mag je jezelf daarna wel Google Certified Teacher noemen.
"excellente onderwijsprofessionals met een passie voor technologie, nieuwe methoden en technieken voor het verbeteren van leren en lesgeven.Creatieve richtinggevers die kansen en uitdagingen herkennen en de intrinsieke motivatie hebben om anderen, zowel binnen hun lokale gemeenschap als daarbuiten, te ondersteunen.
Ambassadeurs van verandering die een voorbeeld zijn als het gaat om het waarmaken van hoge verwachtingen, een leven lang leren, samenwerking, gelijke kansen en innovatie."

Je kunt je nog inschrijven tot 22 september aanstaande.
Ga je de uitdaging aan? Laat het me dan even weten, want ik ben heel benieuwd naar hoe zo'n traject uitpakt!

1 opmerking:

  1. Hi Willem, ik heb mij aangemeld :) Onder andere met deze video: http://youtu.be/OPZS4EXtIAg

    BeantwoordenVerwijderen