16 december 2014

Wie zijn de beste edubloggers van Nederland?

Het jaar 2014 nadert zijn eind en dus komen er allemaal top 2000, lijstjes en overzichten natuurlijk.
Ook Kennisnet deed vanmiddag een oproep:
Nou kun je natuurlijk gewoon reageren op dat bericht, maar dat betekent dat iedereen ziet wie jij gekozen hebt. Wil je dat? Breng je stem dan uit onder deze tweet.

Maar het kan natuurlijk ook anders, bijvoorbeeld via Mentimeter!

Ik heb de vragen van Kennisnet in Mentimeter gezet en daar kun je nu je antwoorden invullen. Je kunt meer antwoorden geven en ook vragen overslaan. De antwoorden vind je in dit scherm en hieronder en ik heb even een screencast gemaakt:

Zoals je ziet biedt Mentimeter een mooi overzicht van de antwoorden, waarbij je er ook nog eens op kunt klikken! Verder kwam ik erachter dat ik nu ook een eigen logo kan toevoegen en dat maakt Mentimeter wat mij betreft tot een heel mooi instrument!

Overigens doe ik zelf niet mee, want ik hou niet zo van lijstjes, omdat er maar één bovenaan kan staan. Verder had ik liever andere vragen gezien, zoals: Wie heeft je het meest geïnspireerd of aan welke blogs heb je het meeste?
Grappig en leuk vind ik meer in andere categorieën thuishoren...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten