01 januari 2015

Zeven kenmerken van de digitaal competente leraar

Ergens vorig jaar plaatste DAILYGENIUS een mooie infographic over de digitaal competente leraar.

Afgelopen maand attendeerde Toon van de Ven mij er opnieuw op en ik vroeg hem: Kun jij die niet overzetten naar het Nederlands? Hij nam de uitdaging aan en kwam met een prima vertaling.

Ik nam contact op met DAILYGENIUS met de vraag of ik hun infographic mocht gebruiken. Al snel kreeg ik antwoord. Ik mocht de tekst opsturen, dan zorgden zij voor de rest! Deze week ontving ik het resultaat, een mooie infographic, nu vertaald naar het Nederlands.

Ik heb DAILYGENIUS wel op een idee gebracht want ze willen de infographic nu ook graag vertalen naar het Duits en Frans. Wie neemt de uitdaging aan? Je naam komt op het resultaat te staan!Geen opmerkingen:

Een reactie posten