18 september 2015

Deze bloggers gaan naar Dé Onderwijsdagen!

Vlak voor de zomervakantie kreeg ik een aanbod van de organisatie van Dé Onderwijsdagen om 12 toegangskaarten te verdelen onder "de edubloggers".
Maar hoe pak je dat nu aan? Dus heb ik snel een formulier gemaakt waarop edubloggers hun belangstelling voor zo'n kaartje kenbaar konden maken. Al snel had ik maar liefst 28 aanmeldingen binnen! Vandaag is het formulier gesloten en maak ik bekend wie er gewonnen hebben. Omdat ik die keuze niet zelf wilde en kon maken heb ik dat overgelaten aan Flippity.

Daar zijn de volgende winnaars uitgerold:
Maandag
Casper Hulshof
Inge Blauw
Marc van Maastricht
Marijke Kaatee
Dinsdag
Hans Wisbrun
Karin Winters
Petra Holstein
Wilfred Rubens
Woensdag
Jörgen van Remoortere
Koen Steeman
Maike Douglas
Pauline Maas
De winnaars krijgen uiteraard nog persoonlijk bericht van me, maar ik wilde m'n weblog en Twitter natuurlijk de primeur gunnen!

De uitslag maak ik met gemengde gevoelens bekend, want hoe sneu is het voor die anderen die nu toch bij hun leidinggevende aan de jas moeten trekken of zelf in de portemonnee kijken of er nog wat in zit. Natuurlijk zijn ook zij alsnog van harte welkom op Dé Onderwijsdagen en als ze willen bloggen zal ik dat graag faciliteren. Ik heb de organisatie namelijk beloofd om alle blogs die er verschijnen door te zetten naar het weblog van Dé Onderwijsdagen, die daarvoor weer opgetuigd zal worden, dit alles uiteraard na overleg met- en met goedvinden van alle betrokkenen.

Meer informatie over Dé Onderwijsdagen 2015 en aanmelden kan hier.

2 opmerkingen:

  1. Mooi nieuws, zo vlak voor het weekend. Dank.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie: http://hanswisbrun.nl/2015/09/18/uw-razende-reporter-gaat-naar-de-onderwijsdagen/

    BeantwoordenVerwijderen