24 januari 2016

Lekker stevig Chromebook

Natuurlijk lieten Toshiba, Acer, Dell en HP op de BETTshow ook hun Chromebooks zien.

Bij HP bekeek ik net het nieuwste model toen hij voor mijn neus werd weggehaald door een medewerker die zei:
pak je camera
Hij telde af en liet het Chromebook vallen. Natuurlijk deed hij het nog keurig na de val. Het betreft het allernieuwste model, de Chromebook 11 G4 Education Edition, die net deze week werd gepresenteerd. Het heeft rubberen randen, waardoor het tegen een stootje kan. Bij Emerce lees je er meer over. Lees verder voor de opname.

Toen ik vroeg of ik hem ook eens mocht laten vallen kreeg ik hem keurig aangereikt, maar wat ik toen deed vonden ze toch minder leuk. Ik deed het notebook open en wilde het zo proberen, maar dat hadden ze toch liever niet;-)
Toch lijkt me dat nu juist de situatie in een klaslokaal waarbij het wel eens zal voorkomen.
In Amerika komt dit Chromebook beschikbaar vanaf $ 199. De HP Chromebook 11 G4 EE wordt eind februari in Nederland verwacht en kost € 230,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten