19 december 2012

Activiteiten voor Kennisnet

Ook volgend jaar ga ik - naast mijn werk voor saMBO-ICT - weer activiteiten uitvoeren voor Kennisnet.
Zo lever ik berichten aan voor mbo.kennisnet.nl, ga ik meewerken bij (de voorbereiding van) conferenties en events én er kan ook volgend jaar een beroep op mij gedaan worden bij de invulling van bijvoorbeeld een studiemiddag op een mbo instelling. Verder zullen er weer sessies gepland worden op De Verdieping bij Kennisnet waaraan ik mee kan werken.
Tenslotte is mij gevraagd signalen vanuit het veld door te spelen naar Kennisnet. Zo kan ik de rol van "liaison officer" die me zo goed ligt optimaal invulling geven!

Dus, heb je vragen over of voor Kennisnet (toegespitst op het MBO) en weet je niet waar je er mee naartoe moet *) of zou je mij graag een keer op je eigen instelling willen inzetten voor een inspirerende bijeenkomst dan kan dat! Heb je nieuws te melden dat je graag wilt delen via de portal mbo.kennisnet.nl dan hoor ik het ook graag! Stuur me een mailtje of benader me even snel via Twitter!

*) Natuurlijk is de eerst aangewezen persoon om te benaderen John Hanswijk, relatiemanager MBO bij Kennisnet. Bij hem kun je terecht met al je vragen en opmerkingen over het Kennisnet MBO programma. Wil je weten wat het MBO-team van Kennisnet voor jou(w instelling) kan doen, dan ben je bij John aan het juiste adres!

1 opmerking:

  1. goed bezig Willem,
    ik zal volgend jaar zeker een beroep op je doen,
    groet
    Hans Steeman

    BeantwoordenVerwijderen